keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Kohdevalossa


Elämääni rikastuttaa ja nakertaa:



Marceline (esikuvana Adventure timen Marceline the vampirequeen)
Marceline on rottalauman selkeä alfanaaras. Blogin saadessa alkunsa on Marcelinella ikää jo vuoden verran. Hän on itsenäinen mutta lämminhenkinen ja pitää muut rottatytöt raudanlujassa ruodussa. Marcelinen erikoisalaa on pesänrakennus sekä kindermunien keltaiset muovikoteloiden hajoittaminen. Marceline on toinen ensimmäisistä rotistani ja on käynyt pitkän matkan piileskelevästä kiukuttelijasta kesyksi seurarotaksi. Hän ei kuitenkaan harrasta kanssaeläjiensä tavoin mielistelyä.




Fiona (esikuvana Adventuretimen Fiona the Human)
Fiona on toinen puolikas aloituskaksikosta tässä taloudessa. Kuvassa vauvana torkkuva mutta nykyään vuoden ikäinen Fiona on kasvattanut ympärilleen mahtavan rasvakerroksen ja viihtyykin paljolti keittiössä tai kahvipöydän alla. Fiona on pudonnut laumahierarkiassa pohjalle, mutta lunkki rottaneito ei ole näyttänyt asian harmittavan häntä. Fiona on pieni hurmaaja, joka juoksee vastaan ovikellon soidessa ja keimailee vieraille. Ehdoton sylirotta vaikkakin on heittopussi. Fiona rakastaa ihmisiä, mutta tuntemattomat aikuiset tyttörotat saavat Fionan raivottareksi.


Vasemmalla Lotta Kyllikki von Fizgerald
Oikealla Tirlittan
Lotta Kyllikki von Fizgerald, tuttavallisemmin Lotta, oli ensimmäinen tyttö, joka muutti meille eläinkaupasta Kemistä. Kemissä kotioloissa kasvatatettu Lotta-rääpäle asvoi hoikaksi neidoksi, joka batleaa säännöllisin väliajoin häkin hallitsijan tittelistä. Lotta levittelee mieluusti roskisten sisältöjä niihin joskus käsiksi päästessään, sekä kerää patterin alle ikioman imperiumin osasia. Lotta on rotistamme ainoa, jonka omistus ei ole kirjattu oman nimeni alle, vaan Lotan laillinen omistus löytyy allekirjoittaneen paremman puoliskon käsistä. Lotan ikä kilkuttelee viiden kuukauden hujakoilla tämän blogin alussa.
Tirlittan on kultainen kaunotar, joka nauttii Lotan tavoin viiden kuukauden ikää. Tirlittan on saanut alkunsa samoista rottavanhemmista, kuin Fiona ja Marcelinekin, mutta kolme vuodenaikaa myöhemmin. Äitinsä näköinen Tirlittan on kasvanut tuittupäisestä riehujasta melko seesteiseksi seurarotaksi. Lievästi likinäköinen Tirlittan on läheisyydenkaipuinen ja nauttii saadessaan huomiota. Harrastuksenaan Tirlittan pitäisi mielellään seinälistojen nakertamista, mutta sen olessa kiellettyä tyytyy härnäämään sisaruksia sotkemalla toisten pesät oman mielen mukaisiksi.


Mukana menossa myös Nyyti-vauva, joka ei ole saanut vielä nauttia salamavalojen loisteesta. Nyyti elää toistaiseksi pikkuhäkissä kasvattaen kokoaan ja itsetuntoaan. Viikon tai kahden päästä hän siirtyy osaksi isojen tyttöjen kommuunia. Nyyti on Rovaniemeläisestä eläinkaupasta pelastettu rääpäle, joka alun ahdistuksen, katkenneen kynnen, käsien pelon ja ripulin jälkeen on hellässä hoivassa kasvanut reippaaksi ja itsetietoiseksi neidiksi.


Heistä minä pidän kovin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti