lauantai 20. syyskuuta 2014

Kirjaviisauksia

Postilaatikosta kolahti eilen paperiin kääritty paketti Helsingin suunnalta. Revimme sen auki (rotat ovat hirveän hyviä avaamaan paketteja, jos vain ymmärtää antaa heille tilaisuuden) ja paketista paljastui Outi Salon teos Kesyrotat - Hoito ja käyttäytyminen. Ilta meni lueskellessa.

Kyseinen teos on julkaistu vuonna 1992. Tuntui, että osa tiedosta on saattanut vanhentua tai jotkin osa-alueet ovat melko suppeita verrattuna nykyiseen tietoon. Silti kirja oli todella kattava ja voin kyllä suositella rotanomistajien kirjahyllyyn hyväksi perustietoniteeksi. Itse tutustuin kyseiseen kirjaan erään nettisivun kautta, jossa sitä suositeltiin ostettavaksi. Kyseinen nettisivu on muuten myös aivan erittäin hyvää kamaa kellekään, joka omistaa rotan tai harkitsee sellaisen hankkimista. Se löytyy täältä.

Kirja on jotenkin ihanan vanha. Piirroskuvia ja... Värikuvaliite! Tatun mielestä kirjan ilme oli suloinen, kun itse taas välillä vääntelehdin kuvituksen edessä. Mutta yhteenvetona kirja oli mainio, ja itse sain valtaisasti sellaista tietoutta ja viisautta, minkä kautta olla vielä parempi rotan omistaja!

kuva lainattu internetistä kuten näkyy


tämäkin internetistä lainattu kuten huomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti