perjantai 31. lokakuuta 2014

Kalenterissa

Minä olen tehnyt tarpeistoa näytelmään, juossut yliopistolla ja teattereissa ja siivonnut ja paikannut sohvassa olevaa reikää.

Rotat eivät ole voineet osallistua.

Paitsi reikään sohvassa.

Muuten arki pyörii niin kuin Nyyti juoksupyörässään (herään siihen joka yö...). Fiona ja Marceline saivat myös olla ihan ihka oikeina mannekiineina. Kävimme nimittäin Valokuvaamo Kipinässä ja neidoista otettiin kuvia. Se oli aika jännittävää mutta alkukankeuden jälkeen vieras paikka ei enää arveluttanut.

Minäkin olen kuvannut. Tässä palasia tämän tahattoman tauon ajalta.

Talvi on tullut rovaniemelle!


New hair

Tukka vaihtoi tänään pituutta ja väriä jälleen punaisemmaksi, kuten edellisestä kuvaparista näkee. Ekassa vanha haalistunut punainen pitkällä reuhkalla ja toisessa uusi lyhyempi ihanuus. Fiona nuuhkutteli ihmeissään kampaamon hiuslakkatuoksuja kun minä ähräsin naamakirjaan uutta profiilikuvaa. Fiona on muutenkin voinut hurjan hyvin viikon hiljaiselon jälkeen. Jalat eivät arista ja nyt raasu jaksaa peuhata ja leikkiä ihan entiseen tapaan. Hurraa!


sokerikauhistus

Nyyti on keksinyt tempun häkistä karkaamisen lisäksi (mitä se VIELÄKIN onnistuu tekemään). Hän osaa kiivetä keittiön pöydälle. Kerran silmän välttäessä ääliö sinne kipusikin ja kaatui sokerikulhon kera ympäri ämpäri. Säikähdyksestä huolimatta sekä rotta että sokerikulho säilyivät ehjinä. Tapaus onneksi hieman laimensi Nyytin intoa kiipeillä pöydällä.

Unta palloon pallossa.

Rottia taiteen edessä.

Kokous
Koulutus etenee omalla painollaan. Temput karttuvat ja hauskaa on. Nyytikin on innostunut temppuiluun arkuudestaan huolimatta kunnolla. On mukavaa, kun on jokin aktiviteetti, missä kaikki rotat kerääntyät yhteen.


Huono kuva Nyytistä kurkkimassa juoksupyörästä. En koskaan ehdi ajoissa!

Tassua.

Lapin ylioppilasteatteri lahjoitti meille ihanan pahvilaatikon joka on jo löytänyt häkkiin.

Väsykkä


Syysväsy painaa meidän rottaperhettämme. Silti yhdessä ja pörröisyydellämme jaksamme.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti