lauantai 22. elokuuta 2015

Boksista boksiin

Rottaäitinä olen ollut pikkuisen suru puserossa, kun Tildalla revähti ensin toinen jalka ja kolme päivän boksilevon ja iloisen telmimisen jälkeen revähti toinen vuorostaan. Uusi boksilepokierros ja tunteeton pois päin katsominen, kun kaksi nappisilmää killittävät surkeana kopassa. Eihän raukka tiedä, miksi tällä tavalla eristetään.

Tänään Tilda ei enää linkkaa kumpaakaan takatassuaan ja se vipeltelee keittiössä Ulpukan ja Nyytin kanssa. Jos nyt hetkeksi voitaisiin laittaa boksi pois.

Papu on ryhtynyt kiivaaseen taistoon johtajapaikasta ja hyppii välillä Lotan ja Tirlittanin silmille. Tirlittan oli saanut inhan reiän niskaansa yhteenotosta ja Papu sai taas istua arestissa kuljetusboksissa. Aresti tuottaa kuitenkin toivottua tulossa ja teini alkaa rauhoittua. Ollaan kanavoitu ylimääräistä energiaa myös temppujen opettelemiseen ja Papu oppiikin niitä hurjaa tahtia. Ulpukka ei toistaiseksi ymmärrä oikein mitään käskyä paitsi häkkiin menon. Se on rakastettava mutta hieman typerä rotta. Tulee Fiona mieleen.

Asensin myös instagramin puhelimeeni, ja rottakuvia onkin ruvennut seuraamaan vajaassa kahdessa kuukaudessa 260 ihmistä. Jännittävää. Se on saanut meidät harjoittelemaan lisää hienoja poseerauksia.

Etelästä tarttui mukaan vinkeä nestetiimalasi. Nyyti poseerasi sen kanssa hienosti mutta piltin nuoleskelu olikin sitten liian houkuttelevaa. Piltti on näppärä asia hieroa uusiin tavaroihin, niin ne eivät pelota ja muuttuvat mielenkiintoisiksi.

Pitää olla välillä epäonnistuneitakin otoksia. Papu on lähdössä palomiesotteella alas jakkaranjalkaa. Jakkara on meillä kuvauksen aikana sängyllä niin, että siitä voi poistua koska vain pehmeästi.

Punakahvaisten kärrien seuraksi hankittiin sinikahvaiset. Tarkoitus on opetella ajamaan kilpaa.
Tilda on jo konkari kärriposeerauksessa, ja siinä missä Pavun keskittyminen meni tarkastelemaan kyydissä olevaa paprikaa, Tilda osaa poseerata kauniisti ja ennen kaikkea tuijottaa, koska palkinto tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti