perjantai 20. helmikuuta 2015

Romeon ja Julian välistä

Ensi-ilta lähestyy ja saa rottamamman blogin päivittelyn olemaan melkoisen harvaa. Romeo ja Julia saadaan kuitenkin Lapin ylioppilasteatterin seka Rovaniemen teatterin yhteistyöllä pullautettua ulos viikon päästä ja sitten on aikaa taas bloggailla ja räpsiä kuvia. Olen kuitenkin pitänyt bloggailussa näin hiljaisinakin päivinä melko hyvää tahtia. Onkohan viikkoakaan, jolloin en olisi päivittänyt?

Tildan pyllyhaava on parantunut hienosti. Ei ole näkynyt tulehduksen merkkejä ja pissi ja kakka kulkevat hyvin. Turhankin hyvin päiväpeittoni päällä. Tutustumisprojektia saatiin myös jatkettua varovaisesti ensin Tirlittanin kanssa ja kun se meni niin hyvin jatkettiin Marcelinella, Nyytillä ja lopuksi Lotalla. Fiona pörihtelee ja sähisee Tildalle edelleen ja parin kokeilun jälkeen ollaan pidetty kaksikko vapaana kohtalaisen välimatkan päässä toisistaan. Tildalle ei kuitenkaan tuntunut jäävän traumoja pyllypalan menetyksestä, joten olemme kovin toiveikkaita lauman tulevaisuuden suhteen. Kyllä ne vielä yhteisen sävelen löytävät!

Muuta mainitsemisen arvoista rottaelämässä on ollut muun muassa:

- Nyyti löysi tien keittiön laatikoston ja tiskikoneen alle.
- Minä löysin tavan purkaa kaapiston etulevy vahingoittamatta keittiötä.
- Reikä tukittiin.
- Fiona on laihtunut kenties puolet painostaan (luultavimmin ei kovin hyvä asia tällaisella vauhdilla)
- Fiona juoksee juoksupyörässä (paljon!!!)
- Nyyti on päättänyt taas ruveta leikkimään hippaa kiinni otettaessa.
- Kaupungin teatteri lahjoitti meille mahtavan tiskikaappiritilän ilmaiseksi (rotan omistajat tietävät miten siistejä tällaiset asiat ovat!)

Kuvia on napsuteltu harvakseltaan teatterikiireiden lomassa. Laatu ei päätä huimaa, kun harjoitusten vuoksi kuvia ehtii ottaa pääasiallisesti iltaisin, kun aurinko on jo painunut vaarojen taakse. Pelkkä kattolamppu ei ole paras kuvausvalo. En kuitenkaan koskaan kyllästy konttaamaan noiden perässä kameran kanssa!

Rottaselfie

Pöllö ei arvosta

Pikku Tilda

Asioita, joita ei saa unohtaa pöydälle. Lottis on meidän keräilijä.

Ilmaisritilä

Piilosta hyvässä hengessä. Tildaa vähän jännittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti