maanantai 25. huhtikuuta 2016

Metalligrafiikkaa ja kakaran kitaratuokio

Tilda istuu häkissä ja puhisee. Se puhisee Pampulalle.

Tilda ja Pampula eivät valitettavasti ole oikein löytäneet yhteistä säveltä. Samaan häkkiin he mahtuvat, mutta unikavereiksi heistä ei ole. Pampulan raivostuttava korvannäykintä saa Tildan täysin menettämään hermonsa ja heittämään kääpiötä pitkin pohjakaukaloa. Pampula taas ei ota opikseen.

Jäähyboksi on muutenkin tullut Pampulalle kovin tutuksi. Siellä istutaan milloin korvien pureksimisesta, keittiön kaapiston alle livistämisestä, kirjojen pureksimisesta... Lista on aika pitkä. Pampulan kaltaista pikku hulttiota meillä ei ole kyllä koskaan ollut. Pampula myös seuraa Nyytin jalanjälkiä ja osaa kiivetä kaapiston kahvoja keittiön pöydälle. Myös tiskikone on kohde, johon nuori neiti osoittaa aivan liikaa kiinnostusta.

Vaikka Pampula tuottaa harmaita hiuksia, on se kuitenkin myös haliteltavin rotta pitkään aikaan. Pampula on myös äärimmäisen mustasukkainen minusta ja Tatusta, mikä harmillisesti taas aiheuttaa jäähyboksihommia, kun huomionkipeänä Pampula on näykännyt jonkun muun rotan pois rapsutuksien ulottuvilta.

Tilda nuhailee taas. Vanhuus sitä varmaan jälleen nuhailuttaa. Milli-Molli taas harrastaa pesän rakennusta sängyn alla ja Ulpukka ja Papu kävelevät takatassuillaan. Asiat rullaavat mukavasti kauhukakarasta huolimatta. Kauhukakara tosin ryömi eilen kitaran sisään ja kieltäytyi tulemasta ulos. Lopulta Tatu hänet sieltä kaivoi.

Minä aloitin yliopistolla metalligrafiikan ja ihastuin kokeilemaan rotan tekoa etsauksella. Odotan, että koska alkavat huomautella rottien kasvavasta määrästä teoksissani...

buu!

Silmävinkkari

Pienten rottien hobittikoti

Luonnos metalligrafiikkaa varten

Raaputettu ja syövytetty kuparilevy painovalmiina

Valmis vedos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti