maanantai 9. toukokuuta 2016

Rehellistä harmia minijulkkikselta

No niin! Nyt seuraa tunnustuksia.

On ollut postaustauko, josta Pampula ottaa kunnian. Viiruselkäinen Pampula otti ja kaatoi vesilasin suoraan läppärini päälle. "This" sanoi kone ja matkasi koneiden taivaaseen. Pampula kylpi lattialle valuneessa vedessä. "Rottasi käy kalliiksi" ilmoitin Tatulle Gigantissa.

Kallista oli jo aiemmin, kun tiskikone hajosi. Epäilen vahvasti Pampulan retkellä oven sisään olleen tässäkin osansa. Sekin korjautui onneksi, mutta viikonloppu käsitiskillä ei tee hyvää hermoille eikä parisuhteelle.

Ei ole rottaemona arki aina pelkkää viiksikarvojen värinää ja silkkiturkkia. Haluankin tässä sanoa kaikille rottailua harkitseville, että jos haluatte rotan saavan juosta vapaana (mikä minusta on reilua heitä kohtaan pari kertaa päivässä) niin olkaa valmiit keksimään miljoona tapaa suojata seuraavat kohteet asunnossa:

- Lattialistat
- Ovenkarmit
- Johdot (kaikki kaikki kaikki johdot)
- Parketti eritoten huonekalujen alla ja takana (piss piss)
- Tekstiilit
- Lelujen pehmeät muoviosat (teletappini on nykyään kasvoton)
- Kaikkien muidenkin asioiden pehmeät muoviosat (minulla on tuunattu kamera)
- Kirjat ynnä muut tavarat hyllyissä (luulette, etteivät ne pääse niin korkealle mutta hahaa, kyllä ne pääsevät)
- Posti (voi mennä lasku perintään jos se päätyy ennen sinun käsiäsi pesämateriaaliksi)
- Kengät (etenkin vieraiden, jostain syystä oman perheen kengät saa armoa)
- Viherkasvit (niille voi sovinnolla rakentaa oman tornin niin kuin Tähkäpäälle)
- Astiat (luulette etteivät ne pääse keittiönpöydälle mutta hahaa taas, kyllä ne vain jonain päivänä sinnekin pääsevät ja heittävät alas kaiken ja kaatavat vesilasut läppärin päälle)

Toki on muitakin asioita mitä voisi suojata (kuten julisteet, uskokaa tai älkää) ja sälekaihtimet (niissäkin voi kiivetä) mutta en jaksa luetella koko irtaimistoani. Ainiin ja seinä kannattaa suojata myös. Siitäkin pystyy haukkaamaan.

Mutta täytyy tämän postauksen inspiroineelle Pampulalle olla sen verran armollinen, että ei saa selkäänsä. Hän on nimittäin äänestetty instagramissa its_a_rats_world_mag:in sivulla äänestetty KUUKAUDEN ROTAKSI! Uskokaa tai älkää! Meidän taloudessamme asuu kansainvälisesti tunnettu kuukauden rotta (joka tosin auheuttaa harmaita hiuksia mutta hurraa hurraa). Lisää postauksia luvassa pian kun on taas läppäri!

Voittokuva ! Jos jollekin tulee paperi- tai nettiversio Its a rats world magasinesta niin siellä koreilee Pampula myös!

2 kommenttia:

 1. No minä oonki miettiny että mitenkä sä kestät rottien mukanaan tuomia lieveilmiöitä! :D tai että oot näinkin pitkään jo kestänyt!
  Rotat olis varmaan ainoita lemmikkejä koiran lisäksi jota voisin harkita, ihan vain sen perusteella miten kivoja ne oli kun joskus muinoin hoidin hetken isoisosiskon rottia - mutta aina kun muistan kirjahyllyn pissityt kirjat niin ei kiitos enää : P haha. Hampaillaan ne ei tainnu ehtiä ihan hirveitä tuhoja mun hoidossa tehdä, kun vahtasin niitä niin tarkkaan. Mut pissimistä ei oikein voi estää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon varmaan ite niin boheemi taiteilijasielu että aina on sekaista :D pari pikku jälkeä listoissa menee ja hyvien estämistapojen keksiminen käy aivojumpasta (havaittu esim. että teippiä eivät pure jos sillä päällystää johdon tai listan kulman). Mutta ne on niin pörröisiä että mää kestän kaiken! :D

   Poista