maanantai 18. huhtikuuta 2016

Festari-äiti

"Kiitos kun hoidat meitä! Terveisin Papu (se pomottaja jolla on iso valkoinen massu ja sukat), Ulpukka (se herkkis jolla on vain pikkuisen valkoista masussa), Tilda (se arvokas vanha lehmän/skunkin näköinen vinopää), Milli-Molli (vammaiskorvainen kuopus joka saa sätkyn kaikesta) ja Pampula (se valkea kirppu joka on vaan ihana mutta haluaa asua tiskikoneessa)"

Näillä saatesanoilla päättyi rottahoito-ohjeet tälle viikonlopulle, kun suuntasin Suomen ylioppilasteatterifestareille Kuopioon näyttämään Yksityiskohtia sekä Vilin laulua. Rotat jäivät Tildan kummisedän hoiviin. Ei jännittänyt.

Kummisetä ei kuitenkaan ehtinyt joka päivä juoksuttamaan, joten varauduttiin siihen Tatun kanssa etukäteen ostamalla ja askartelemalla häkkiin uusia virikkeitä. Ostin metallitikun eläinkaupasta, johon voi tökkiä esim kurkkuja. Tikun saa ripustettua häkkiin ja tästä heiluvasta vartaasta rotta voipi sitten natustaa nameja. Ostin myös linnuille tehdyt suuret tikapuut ja pistin poikittain. Alle ripustin tikkaista riippumaton.

Nyt alkaa rottaäidin teatteripuristuskin helpottaa! Enää on jäljellä keikka Vaasaan Teatristapahtumaan toukokuussa. Sitä ennen saa olla rauhassa ja keskittyä taas huomenna alkavaan grafiikan kurssiin yliopistolla sekä kotona rottiin ja temppuiluun!

Kyllä sitä pieneenkin sputnikiin kaksi rottaa menee!

Auringonkukansiemenen metsästys

"olemme repineet kaiken"

Aamupöhnä

Vanha rouva on vielä terässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti