maanantai 13. heinäkuuta 2015

Laumaviikko ja kesän metsästys

Ystäväni kirjoitti facebookkiin "hyvää joulua". Alan olla samoissa tunnelmissa. Rovaniemen lämpömittati pysyttelee melko sitkeästi plus kymmenen ja viidentoista välissä ja minä kääriydyn töissä vilttiin selatessani kohmeisin sormin pääsylippuja.

Häkkivaltakunnassa pakkasen puolelta alkanut tutustumistaival on kuitenkin nyt mukavan kesäisissä lukemissa. Alkuhöykytyksen jälkeen Ulpukka ja Papu ovat vihdoin osa laumaa. Kaikkein kovin pala tämä yllättävä kaksikko oli Lotalle. Täysin poiketen edesmenneen Marcelinen johtoesimerkistä, Lotta järjesti kauhean kohtauksen ja kieltäytyi sietämästä kahta tulokasta. Kerran jopa kalastin kirkuvan Ulpukan Lotan kynsisä, kun arvoisa johtajatar oli napsaissut raasun sormen auki. Haava tosin oli säälittävän pieni mutta Ulpukka itki ja yritti heittäytyä traumatisoituneeksi.

Kolmen päivän tutustelun jälkeen uskalsi kuitenkin koko sakin laittaa suljettujen luukkujen taakse samaan häkkiin ja riitelyn jälkeen kaikki tuntuivat löytävän oman paikkansa. Nyyti oli enemmän kuin tyytyväinen uusista kavereista ja halusi koko ajan leikkiä pienten tyttöjen kanssa sekä käpertyä yöksi viereen. Nyyti myös juhli ensimmäistä syntymäpäiväänsä tällä laumautumisviikolla.

Kuvat kertokoon viime viikolta lopun oleellisen, esim. sen että Tirlittan värjäsi jälleen kerran itsensä stabilotussilla...

Tulenarka tilanne 

Pörhistynyt Tirlittan antaa selkäsaunan

"olen vain pieni ja harmiton"

Nyytin uudet unikaverit

Sininen hetki

Kylpyyn joutui rassu 

Tilda päivystää

Nam nam sieni

Väsynyt johtajatar Lotta

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Olisikin pieni (mokoma läskipallero) :D se vain ilmeisesti on mielitynyt availemaan stabiloita!

      Poista