torstai 11. joulukuuta 2014

Häkkiin!

Vihdoin! Kuvia. Kamerani muistikortti on palannut riemusaatossa kotiini ja olen napsinut kuvasia. Rovaniemen talvi vain on kovin valoton, ja kaamos verottaa kuvieni laatua. Keittiön lamppujen valossa kuvani ovat epätarkkoja, kun rottatyttöjenkin paikallapysymiskärsivällisyys ei palkintoja voita.

Mutta ei haittaa!Vihdoin on kuvia uudesta häkistä, johon äiti ja isi sponssasi joululahjaksi ihanasti rahaa.

Nyt on kokoa asumuksella! 

Panostimme pieniin tasoihin ja yhteen isompaan ritilätasoon, että on paljon leikkipaikkoja.

Nyt on tosiaan kokoa häkillä ja monen monta pikkuista tasoa, missä rottatyttö voi leikkiä. Häkissä edelleen fanitan eniten sen hyvää siivottavuutta. Alhaalla on pyörillä liikkuvat tasot, jotka vain vetää ulos ja kippaa roskapussiin. Sitten pesee ne ja muut tasot ja kaikki onkin jo valmista. Ihan kivaa vaihtelua edelliselle, joka kuitenkin piti purkaa joka kerta kun sen siivosi...

Riippusiltasankari

Lotta

Vanhat vermeet ovat löytäneet tiensä häkkiin myöskin ja eläinkaupan täti antoi meille uunin eturitilän, josta tehtiin kiva pikkutaso tikkaiden päähän.

Pyörä

Juoksupyörän kanssa meillä tosiaan kävi niin hassusti, että isommassa häkissä se myös kelpaa isommalle porukalle. Nyyti ei saa enää omia rakasta pyöräänsä, vaan joutuu jakamaan sen Lotan ja Fionan kanssa. Marceline ei ole osoittanut juoksulenkkeilylle minkäänlaista mielenkiintoa, ja Tirlittan katsoo pyörää hieman samalla tavalla kuin voisi katsoa jotain, minkä kissa on tuonut sisään. Nyyti pyörittää pyörää onnellisena kaikki yöt.

Fiona

Monen monituista leikkipaikkaa

Aitio on nykyään yksi lempparipaikkoja nukkua

Vaaleat tyttöset ja Nyytin hörökorvat

Tirlittan lepuuttaa kun Marceline ja Lottaa ährää taustalla 
Sokkelo

Sokkelokarkurit

Näin on otettu kiinni päivitysvajautta. Meidän arkemme etenee rauhallisesti odotellen pelottavaa viikonhoitojaksoa. Hui hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti