sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Vauvajännää

Ulkoinen kovalevyni on tilapäisesti laskettu lepäämään, joten ei kuvia tänään. Ulpukka lotaisi kovalevyn piuhaa niin antaumuksella, että päätin turvallisuussyistä ostaa uuden ennen levyn laittamista koneeseen.

Mutta vähän haluan hehkuttaa (plus lupasin yrittää kirjoitella väh. kerran viikossa. hyvinpä lähti käyntiin krhm...), koska helmikuussa on Limingassa näyttely, jonne minäkin aion mennä ihan vain tsekkailemaan meininkiä! Ja isompi hehkutus vielä on se, että Limingan näyttelystä takaisin tullessani minulla on kyydissä pieni suloinen DUMBO! Sellainen blackhusky dumpiainen on meille varattuna ja Liminkaan sitten tulossa vastaan. Toiveissa on löytää myös joku vaalea tyttö laumaan. Alkuperäisissä suunnitelmissa oli hommailla pari vaaleamman värin edustajaa, mutta kun dumbohaave on ollut kova ja tuli tilaisuus niin kyllä yksi tumma tänne noiden jatkoksi mahtuu. Hihii! Vaaleampia värihaaveita on ainakin russian blue mutta sellaista ei taida löytyä tähän hätään. Mutta rexikin olisi viehättävä.

Eli vauvahaaveita. Niitä me pyöritellään samalla kun iloitaan siitä, kuinka hienosti Tilda kierii pelkästä käsimerkistä. Hurraa!

PS. Lupaan kuvia heti alkuviikosta, koska tosi epäreilua tämmönen kuvattomuus. Höh!

2 kommenttia:

  1. Hyvällä tuurilla siitä huskystakin voi tulla vaalea, jos se on kova huskyttumaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä onkin täällä yksi vaalea mummohusky :D Tirlittanin kuoltua tuntuu kanssa ihan oudolta ettei oo yhtäkään "keltaista" enää lauman värikartassa. Tuntuu että sellainen vaan kuuluisi kalustoon.

      Poista