sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kahvipapuja

Papu oli jokin aika sitten  instagramissa jonkin rottalehden kuvakisassa, jossa etsittiin lokakuun rottaa. Toinen (edesmennyt) rotta voitti vähän epäreilusti Papua kohtaan (koska Papu on paras rotta ehdottomasti verrattuna kaikkiin maailman rottiin), joten tein nyt lohdutukseksi Papua kunnioittavan maalauksen. Olen muutenkin saanut takaisin taas draivin mustetöihin. Toivottavasti joulun lähestyessä tulee paljon mustetilauksia. Pari joululahjaa olen jo saanut tehdä tilauksesta, mutta niistähän ei voi vielä puhua, koska joululahjat ovat salaisia asioita... Shhh!

Haaveissa olisi myös olla vähän maltillinen tällä kertaa, ja olla myymättä kaikkia valmistuvia teoksia heti jos vaikka saisi aikaan ihan rottanäyttelyn! Se olisi upeaa ja vähän pelottavaa, mutta rotat saavat kovin harvoin taidenäyttelyissä tilaa, joten sehän olisi vain hauskaa!

Jos jollekin heräsi tämän myötä halu saada musterottia tai muita musteotuksia joulupukin konttiin, niin kommenttikenttään voi huudella saadakseen vaikka sähköpostiosoitetta (sellaista jota käytän toisin kuin tämän blogin sähköposti...)

Kahvipavut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti