perjantai 6. helmikuuta 2015

Tutustumisen rankkuudesta

Tilda on sosiaalisesta luonteestaan huolimatta hurja pelkuri. Ihmiset ovat hauskoja ja jännittäviä, mutta Marceline, Tirlittan, Nyyti sekä etenkin Lotta ja Fiona, ovat Tildan mielestä melko pelottavia. Olemme pari päivää koittaneet esitellä rottia toisilleen, mutta tervetuloselkäsaunan alkaessa Tilda pakenee minun tai Tatun kainaloon tai niskaan.

Tänään otimme itseämme siis niskasta ja Tildan pois sieltä, että saadaan järki tähänkin touhuun. Heitimme Tilpukan "susille" ja rotta-tyttö sai selvitä sängyllä uusien siskojen tapaamisesta. Jos syliin tultiin hakemaan turvaa, sitä sai yhden pusun verran ja sen jälkeen takaisin vain.

Alku oli kovinkin kankeaa, mutta lopulta Tilda alkoi uskaltaa jopa liikkua muiden kanssa. Yrittipä riiviö pökittää Marcelineakin, mistä vanhalla rouvalla meni pasmat aivan sekaisin. Lotta kovisteli Tildaa kuitenkin hurjan kovasti ja Fiona iski hampaansa pikku raasun kylkeen kiinni. Minä kiirehdin nostamaan Tildaa pois toisen armoilta, mutta Fiona vain nousi mukana roikkuen Tildan kyljessä. Tilda kirkui kuin syötävä.

Tapahtuma kuitenkin näytti hurjemmalta kuin olikaan, ja episodista ei jäänyt Tildaan muuta jälkeä kuin pikkuisen kalju kohta, kun karvat irtosivat. Säälimättömästi siis takaisin lapsi pelikentälle, ettei jää traumaa. Fiona kiertyi kerälle syliini närkästyneesti tuhahdellen. "Mokoma penska", se tuntui ajattelevan.

Minä räpsin kuvia koko session ajan, ja niitä tulikin yli sata. En jaksanut käsitellä niitä nyt illan päälle, joten saatte kuvan tutustumisesta sekä tutustumisen jälkeisestä rentoutumisesta (rentoutumiskuva on parin päivän takaisen tutustumisen jälkiväsystä, ei tämän päiväisestä.)

Nyyti ja Tilda nuuskuttelevat. Vauvakaksikko tulee jo melko hyvin toimeen.

Väsähdys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti