keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

100

Tämä on blogin sadas teksti. Ihan hieno merkkipaalu. Uusia kuvia ei ole tänne iskeä (ainakaan julkaisukelpoisia) mutta sadannen tekstin kunniaksi laitoin blogille (vihdoin) kansikuvan. Toivottavasti se näkyy yhtä hyvänä muidenkin läppäreillä, pädeillä ja puhelimissa, kuin minun omalla ruudullani.

Minulla on ollut hyvin pitkään harras aikomus päivittää blogin ulkoasua kansikuvalla, mutta se on hieman jäänyt. Haluaisin Fionan ja Marcelinen erään hurmaavan valokuvaamokuvan kanneksi, mutta toistaiseksi se on vähän liian kipeä aihe laittaa omien silmien alle joka päivä. Sitten kun kyseinen kuva pääsee seinälle omaan asuntoon, se on valmis myös internettiin blogin kantta koristamaan.

Tällä hetkellä kansikuvan virkaa saa siis tehdä uusi tukka sekä yksi rakkaista dinosauruspienoismalleista, jotka niin suloisesti rottia muistuttavat. Tämä postaus saa myös päättyä yhteen ikivanhaan kuvaan Fionasta ja Marcelinesta hyvitykseksi siitä, etteivät vielä päässeet kansikuvaksi (en edes muista olenko jo aiemmin postannut kyseisen kuvan.). Ilman Fionaa ja Marskia tätä blogia ja sataa tekstiäkään ei kuitenkaan olisi olemassa.

Voi kuinka teitä ikävöinkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti